fbpx
Danish Dutch English Finnish French German Italian Norwegian Spanish Swedish Turkish

Waar kun je onze Slimmefolie kopen

Slimmefolie is een Business to Business leverancier en verkoopt niet rechtstreeks aan particulieren. Echter onze franchisenemers en resellers wel. Hieronder vind u een lijst van deze bedrijven.

Onze partners kunnen je uitstekend helpen

Slimmefolie is een Business to Business onderneming. Dat betekent dat wij met rechtstreekse resellers, installateurs en franchisenemers werken in binnen- en buitenland en dat wij niet direct leveren aan particulieren of consumenten.

Wij brengen je daarom ook graag in contact met onze partners. Het werkt heel simpel. Vul hieronder uw woonplaats en contactgegevens. Wij zorgen er dan voor dat je direct gebeld wordt door de betreffende partner bij u in de buurt. Alle partners hanteren dezelfde tarieven voor onze producten.

AutorizedReseller Version1 600wide

Map is loading...

Reseller Profile Project
Treubstraat 1G
2288 EG Rijswijk
Netherlands

Reseller pagina

WIJ ONTZORGEN UW (HER)HUISVESTING OF RENOVATIE Bijna niets geeft een organisatie zoveel energie als een nieuw interieur. En dat is sinds 1987 het specialisme van Profile Project. We ontzorgen u volledig bij (her)huisvesting in de breedste zin van het woord. Profile Project adviseert, ontwerpt en geeft leiding aan de uitvoering.

Reseller Torro-belettering
Oude Blaauweg 18
1521 RN Wormerveer
Netherlands

Reseller pagina

Torro-Belettering, de expert in het aanbrengen van de PLDC folie van het merk Slimmefolie. Vanaf het begin enthousiast over de samenwerking met Slimmefolie en zijn mensen en nauw betrokken bij het installeren.

Reseller NGP-Interieur
Menenstraat 304
8560 Wevelgem
Belgium

Reseller pagina

NGP STAAT VOOR THE NEW GENERATION OF PROFESSIONALS Als vroege vogel in de bedrijfswereld merken we vaak dat er getwijfeld wordt aan de leeftijd van het bedrijf en de uitvoerders ervan. Met reeds 5 jaar ervaring dat we hanteren als schilder en een fascinatie voor interieur, draaien we al mee op hoog afwerkingsniveau. Door deeltijdse opleidingen en een resem aan vakantie-jobs bij gerenommeerde bedrijven is de zaakvoerder al van kleins af bezig met interieur, kwaliteit en afwerking. Daardoor legt NGP-interieur de nadruk op de nieuwe generatie zelfstandigen. Wij zijn jong en nieuw maar ook de generatie die het werkelijkheid maakt.

Reseller Windows4U
Rondweg 7b
9861GK Grootegast
Netherlands

Reseller pagina

Windows4U is de kozijnen specialist gevestigd in Grootegast vlak bij Groningen. Windows4U levert en monteert kozijnen in de breedste zin van het woord. Voor luxe aluminium kozijnen tot rustiek hout en onderhoudsvriendelijk kunststof. We werken samen met een grote fabrikant van kozijnen die vanuit Belgie een goede aanvulling is op onze missie. Wij hebben door onze jarenlange ervaring in ons vak uitstekende productkennis en geven u graag advies.

Reseller Klomp Techniek
Biestkampweg 25a
5249 JV Rosmalen
Netherlands

Reseller pagina

Domotica, inbraakbeveiliging, camerabeveiliging, brandbeveiliging, toegangscontrole, detachering

Reseller Publistrada
Hommert 18
6361 NH Vaesrade
Netherlands

Reseller pagina

Publistrada beschikt op het terrein van buitenreclame, bewegwijzering en decoraties over alle knowhow en technische faciliteiten om uw commerciële boodschap indringend te communiceren.

Reseller RoyalPrint
Industrieweg 25
2254 AE Voorschoten
Netherlands

Reseller pagina

RoyalPrint is een professioneel bedrijf gespecialiseerd in signing, grootformaat print en geautoriseerde reseller van Slimmefolie. Centraal gelegen in Voorschoten, tussen Den Haag en Leiden, leveren wij aan brede groep opdrachtgevers.

Reseller
Heliumweg 34D
3812 RE Amersfoort
Netherlands

Reseller pagina

Metaal Art beschikt over allerlei machines en gereedschappen om uw ontwerp te realiseren! Enkele specialiteiten van Metaal Art zijn: - Lassen van roestvaststaal, staal, aluminium, brons, messing en titanium - Draai en freeswerk - Ontwerp en engineering, van schets tot 3D tekening

02   Home Map Marker 512 Slimmefolie
Simon vestdijksingel 104
6836 VD Arnhem
Netherlands

Reseller pagina

Slimmefolie is franchisegever en specialist op het gebied van schakelbare slimmefolie. Waarbij wij de voorbereidingen, aansturing van derden en het daadwerkelijk realiseren van het project volledig uit handen nemen. Wij leveren toegevoegde waarde aan onze producten door effectief mee te denken met prospects en klanten. Voor maar ook zeker na de realisatie van het project.