fbpx
Danish Dutch English Finnish French German Italian Norwegian Spanish Swedish Turkish

Onze online showroom

Je vindt hier een verzameling van onze projecten én voorbeelden wat onze folies voor jou kunnen betekenen. Zijn er vragen? Dan horen wij dat natuurlijk graag van je.

Sweco - inrichting vergaderzaal AutoColour en Slimmefolie

  • Your Website Title

Weer een fantastische vergaderfaciliteit voorzien van onze witte Slimmefolie. De complete glaswand voorzien van een hoogwaardige PDLC folie waarbij er op 1 mm nauwkeurig folie is aangebracht en is volledig sluitend op de glaswand. Zelfs als er glaswand groeven zijn. Het totale project is 12 vierkante meter waarbij we een 200Watt adapter hebben geplaatst. 

Ook hebben we de adapter geplaatst op het regelsysteem van de verlichting. Wanneer er niemand in de kamer aanwezig is zal de folie automatisch uitgaan en dus geblindeerd zijn. Wanneer een medewerker van Sweco de ruimte betreed wordt de folie transparant en kan met de afstandsbediening de ruimte weer blinderen. Superhandig dus en super efficient in het gebruik van elektriciteit.

Naast onze Slimmefolie hebben wij onze AutoColour folie aangebracht. Deze folie kleurt donkerder wanneer er UV straling op het glas en folie binnenkomt. Op deze manier wordt er een warmte reductie van 70% behaald en 100% UV en Infrarood werend.

 

Media