fbpx
Danish Dutch English Finnish French German Italian Norwegian Spanish Swedish Turkish

Veel gestelde vragen

Hieronder vind u een overzicht van de meest gestelde vragen over ons producten en onze onderneming.

Please select your question category

Allfaqs
FAQs - All FAQs

Nee, niet overal. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden.

Slimmefolie kan op alle glazen gladde oppervlakken aangebracht worden. Dus deuren, ramen, binnenwanden van glas, receptiebeglazing of lobby beglazing.

Waar kan het niet op aangebracht worden of adviseren wij niet

  • Slimmefolie wordt geadviseerd om niet aan te brengen op HR++ of HR+++ glas. Hierdoor kan het glas kapot gaan.

Wij hebben best veel klanten geholpen door Slimmefolie aan te brengen in de slaapvertrekken. Door een grijze folie te selecteren wordt het licht in de slaapvertrekken afdoende verduisterd. Het blijft echter altijd een persoonlijk iets. Neem contact met ons op zodat we jou kunnen helpen met het maken van de juiste keuze.

Nee, AutoSolarfolie is een folie die automatisch kleurt op basis van UV licht dus je hebt geen enkel stroompunt nodig.

Slimmefolie kan zeker in elke vorm worden gemaakt. Bij rondingen zullen we wel het raam moeten inspecteren op aansluitpunten voor de bekabeling. In overleg met ons gaan wij elke uitdaging aan. 

Onze folie kan zeker op deuren en kiep/kantel ramen worden geplakt. Waar dan wel rekening mee moet gehouden worden dat wij de bekabeling in een van de hoeken weg zullen werken. de bekabeling word omringt met een krimpkous (kleur naar keuze) en netjes weggewerkt. 

Wij hebben een "Online Bereken Tool". Met deze tool kunt u per raam de afmetingen invoeren en de posities aangeven waar u de bekabeling wilt hebben weggewerkt.

Als u alles heeft ingevuld voor uw ramen heeft u ook nog de keuze om de installatie door ons of een van onze Resellers te laten doen. U heeft ook de keuze om onze folie zelf te installeren.