fbpx
Danish Dutch English Finnish French German Italian Norwegian Spanish Swedish Turkish

Onze online showroom

Je vindt hier een verzameling van onze projecten én voorbeelden wat onze folies voor jou kunnen betekenen. Zijn er vragen? Dan horen wij dat natuurlijk graag van je.

Projecten

In deze categorie vind je een overzicht van onze projecten. Let op, waarvan we je deelgenoot mogen maken. Want zomaar foto's of video's plaatsen van onze gerealiseerde projecten kan de privacy schenden.

We hebben bij Port-IT twee fantastische ruimtes in mogen richten met Slimmefolie. Een ruimte waar de SOC Support ruimte gevestigd ging worden en een ruimte voor de directie. Alle glaspanelen zijn van top tot teen voorzien van witte Slimmefolie. Waarbij het eindresultaat helemaal af is gemaakt met kabelgoten die op kleur gespoten zijn voor Port-IT welke gelijk is aan de kozijnen. 

Wij kunnen alle kleuren realiseren voor de kabelgoten en dat maakt het kwalitatief gewoon helemaal af.

We hebben de dames van de HR afdeling blij gemaakt met een kamer die zeker 8 graden lager in temperatuur is nu. Niet onwenselijk als je nu 40 graden hebt op 25 en 26 juli. We hebben de gehele kamer mogen bekleden met onze AutoColor SF45 folie. Zodra er een zonnestraaltje op de beglazing komt wordt de folie automatisch donkerder, hoezo gaaf. Daarnaast 100% UV A/B werend en 71% zonwerendheid.

De voordelen?

  • Minder warm in de ruimte/kamer
  • 71% minder zon schittering in de ruimte
  • 5 tot wel 8 graden koeler in de ruimte

 

Weer een fantastische vergaderfaciliteit voorzien van onze witte Slimmefolie. De complete glaswand voorzien van een hoogwaardige PDLC folie waarbij er op 1 mm nauwkeurig folie is aangebracht en is volledig sluitend op de glaswand. Zelfs als er glaswand groeven zijn. Het totale project is 12 vierkante meter waarbij we een 200Watt adapter hebben geplaatst. 

Ook hebben we de adapter geplaatst op het regelsysteem van de verlichting. Wanneer er niemand in de kamer aanwezig is zal de folie automatisch uitgaan en dus geblindeerd zijn. Wanneer een medewerker van Sweco de ruimte betreed wordt de folie transparant en kan met de afstandsbediening de ruimte weer blinderen. Superhandig dus en super efficient in het gebruik van elektriciteit.

Naast onze Slimmefolie hebben wij onze AutoColour folie aangebracht. Deze folie kleurt donkerder wanneer er UV straling op het glas en folie binnenkomt. Op deze manier wordt er een warmte reductie van 70% behaald en 100% UV en Infrarood werend.

 

In opdracht van Coolblue hebben we de directiekamer onder handen mogen nemen. Wat een mooi bedrijf met fantastisch gemotiveerde en eerlijke mensen.

Hieronder een weergave van het project.
Schoonmaken van de beglazing is het belangrijkste onderdeel van de voorbereiding van het project.

Schoonmaken

Het afdichten van de klimaatbeheersing was belangrijk omdat stofdeeltjes tijdens het aanbrengen achter de folie werden geblazen.

Vuil achter de folie.

Aanbrengen van de eerste folie is voor ons het mooiste moment.

Eerste folie

Laatste folie gepositioneerd en klaar om geplaatst te worden

IMG 7998

Alles nu nog dicht, nu de elektra aansluiten en netjes afwerken.

IMG 8001

 

 

Bij dit project had Sweco de wens wanneer er confidentiële informatie gepresenteerd wordt op het vergaderscherm, de ruimte te kunnen blinderen.

Slimmefolie heeft dit in een paar uur voorbereiding volledig naar wens ingericht. 

Voordat de ruimte ingericht werd me Slimmefolie

Voorafgaand aan Slimmefolie

Voorbereidingen voor het plaatsen van Slimmefolie

Alles op de juiste hoogte, juiste breedte en natuurlijk het eerste folie deel aanbrengen. Focus :-)

IMG 7750

En zo wordt elk glazen paneel netjes aangebracht

IMG 7752

IMG 7753

Plezier in ons werk is belangrijk, sterker nog....we nemen dit elke dag mee in ons mooie vak.

IMG 7754

Ook lastige hoekjes zijn voor ons geen probleem om weg te werken

IMG 7756

Alle folies aangebracht. Nu het wegwerken van de bedradingen en het aansluiten op de voeding boven het systeemplafond.

IMG 7757

 

 

Bij deze woning hebben wij ervoor gezorgd dat de voorzijde volledig transparant en geblindeerd kunnen worden. Eén groot raam en twee openslaande deuren.

Twee voordeuren

IMG 7396

Eén groot voorraam

IMG 7399

IMG 7400

IMG 7398

 

 

Hier hebben wij een eerst de oude folie verwijderd die al bijna 12 jaar op de beglazing zat. Gelukkig hebben wij de materialen ervoor om zelfs deze folie te verwijderen. Nadat we de folie verwijderd hebben en alles schoongemaakt hadden hebben wij tijdelijk folie opgehangen. Nieuwe foto's volgen wanneer we dit project hebben afgerond.

IMG 7458

Verwijderen van de bestaande privacy folie van 12 jaar oud.

IMG 7461

Tijdelijke voorziening dat niet iedereen naar binnen kan kijken.

In deze privé villa hebben wij een volledig raam van 420 centimeter breed en 325 centimeter hoog geplaatst. Deze grijze folie haalde voor deze klant genoeg daglicht weg om rustig wakker te worden of uit te slapen.

Voor dit piramide vormig raam hebben wij onderverdeeld in gelijke banen in de breedte en moesten elke folie aan de bovenzijde in een correcte hoek op maat snijden. Weer een mooi staaltje werk van onze Tristen. De lokale timmerman heeft de glaslatten geplaatst en alles daarmee netjes afgewerkt.

Fantastisch project waar we graag nog een keertje de uitdaging mogen krijgen om iets anders te realiseren.

IMG 7491 

Plaatsen en fixeren van folie is in dit soort projecten het allerbelangrijkste. De tussenruimte van dit project betrof maar een minimale 0.30 millimeter.

IMG 7494