fbpx
Danish Dutch English Finnish French German Italian Norwegian Spanish Swedish Turkish

Onze onderneming

We zijn trots op wie we zijn en wat we doen binnen ons bedrijf, ons netwerk en de maatschappij waar wij werken. Slimmefolie staat voor rechtlijnigheid, eerlijk en concreet. Dit te samen met fantastische producten en diensten.

Mijn naam is Ben Jansen en ik ben de initiatiefnemer van Slimmefolie.net. Ik werk ondertussen al een kleine 18 jaar als ondernemer en ZZP'er en heb veel verschillende initiatieven opgestart. 

Slimmefolie ben ik gestart omdat ik altijd al super enthousiast ben geweest over privacy glas, wat je vroeger wel eens zag in defensie, NSA of FBI films. Ik dacht "wow" wat zou dat gaaf zijn als je dat thuis of op je kantoor, met één druk op de knop, kunt in- en uitschakelen. 

Ik ben daarom op zoek gegaan naar betrouwbare partners en heb daar enorm veel tijd in geïnvesteerd. Nu, een aantal jaren later, run ik Slimmefolie met veel passie, plezier en succes.

Onze missie
Slimmefolie is er om privacy - op een makkelijke, toegankelijke manier en op ieder moment - voor iedereen mogelijk te maken.

Onze visie
Onze visie is om het dagelijks leven voor iedereen gangbaarder en prettiger te maken, doordat men kan kiezen voor privacy wanneer hij/zij dat wil. 

Wil je meer over Slimmefolie.net weten? Wil je productinformatie ontvangen óf gewoon eens een gesprek aangaan of het wat voor jou of jouw bedrijf is? Neem dan vandaag nog gerust en geheel vrijblijvend contact met mij op.